Telefonsex nu

Jag vill tacka som jag lovade dig. Här på bloggen. Jag hade grym telefonsex imorse med dig. Ni fattar väl att jag blir kåt över tanken att ha telesex Det är något mystiskt med det hela….

Jag gör det jag gör för jag älskar att ha telefonsex. Jag blir till mig bara av tanken att du håller din kuk som sakta blir mer och mer fylld och stor. För varje sekund som går när vi pratar. Så blundar jag samtidigt och leker med min dildo… Så vad väntar du på? Jag vill ha TELEFONSEX NU.

Annars har det väl inte hänt så mycket mer i mitt liv. Förutom i Onsdags när jag ringde på min grannes dörr. Han har nyligen flyttat in i samma port som jag. Och brevbäraren undrade om jag kunde ta hand om grannes paket. Och som den snälla kvinna jag är sa jag självklart JA.

Det fanns såklart en baktanke från min sida. Jag ville gärna ha en anledning till att hälsa på min granne. Han är ju ändå nyinlyttad

Det är något med honom som får mig att veta mer. Vilja ta på han. Förföra honom och sätta mina fingrar på…. Ni kära läsare undrar kanske hur han ser ut. Han ser ut som vilken man som helst.. Bara att jag ville få en ursäkt till att få en ursäkt till att börja prata med honom. Jag la in en lapp i hans brevlåda.

Vill jag ha Telefonsex nu…. Ring så har vi skönt tillsammans