Telefonsex med den unge mannen från Oslo

Han ringde första gången för några månader sedan.

18 år gammal, 17 år yngre än mig.

Han tänder på mig, tycker mina foton är sexiga och han har läst min blogg. Kanske kommer han att läsa den här också och förstå att det är honom det handlar om. Han har satt sig under mitt skinn och jag kan inte sluta tänka på honom.
Han ville att jag skulle komma till Oslo där vi skulle bo på hotell en helg, han skulle ta hand om mig på alla sätt han kunde. Jag skrattade först, blev smickrad såklart men då jag förstod hur allvarlig han var så började även mina tankar att snurra.

Vi attraheras så av varandra. Vårt telefonsex är detaljerat, snuskigt och härligt. Han berättar hur han vill ta mig analt, unga tjejer är inte bra på sånt, säger han. Han vill ha en kvinna. Han vill ha mig. Jag som vågar ta för mig i samtalen, som berättar för honom i detalj hur jag skulle ta honom i munnen och suga honom. Låta naglarna riva på insidan av hans lår och smeka hans pung medan jag suger honom.

Vi vet hur härligt ett möte skulle vara. Gång på gång knackar jag på hans hotelldörr i telefonsamtalet, gång på gång öppnar han då dörren och sliter in mig i hans rum. Vi hinner aldrig till sängen utan hamnar på golvet innanför dörren där han slickar mig så våt, suger mina bröstvårtor pansarhårda och där han sedan kommer in i mig. Överallt.