ska skriva ihop min sexlista

var tjejkväll igår. Och vi började att prata sex sex och mer sex.

Här är min sexlista på ..

 1. Säng (x)
 2. Soffa (x)
 3. Golv (x)
 4. Skoltoalett
 5. Offentlig toalett  (x)
 6. Toalett hemma (x)
 7. Skog
 8. Under vatten (x)
 9. På strand x
 10. Flygplan x
 11. Förälders säng (x)
 12. Systers säng (x)
 13. Brors säng (x)
 14. Bord (x)
 15. Trappa
 16. Bil
 17. Höloft (x)
 18. Garderob
 19. Bastu x
 20. Badkar (x)
 21. Studsmatta
 22. Ödehus (x)
 23. Hemma hos någon annan än dig eller det du hade sex med x
 24. kyrka
 25. Park
 26. Dunge (x)
 27. Sport hus (x)
 28. dusch (x)
 29. omklädnings rum (x)
 30. Bassängen x

Nu ska jag försöka göra en lista över det jag vill prova. Ring mig och berätta. vad jag ej ska missa.

Livet var lättare när man inte hade en sambo. Eller ska jag egentligen säga en särbo som jag knullar ofta. Men med en särbo kommer krav från hans sida och även svart sjuka. Drog här om natten från han. Då jag inte var nöjd med ett par saker. Fick ganska snabbt många samtal och sms.

Känslor blir mer och mer från hans sida. Så nu är jag bara på linjen när vi inte är tillräckligt. Och han har fått tillsägelse att smsa om han är utanför. Förrut tyckte han det var upphetsande om han såg mig leka med dildon när han kom hem från jobbet och pratade i telefon..

Mia