Sex med ett X

Min ex man ringde mig i veckan och undrade om vi kunde ses. Eftersom vi har bodelning kvar så sa jag ja.

När han kom hem till mig. Så var han inte så intresserad av bodelningen så mycket utan mer att förföra mig och min inneboende. HAN var mer intresserad av att knulla oss båda. Än att prata om bodelningen. Jag förklarade för honom att det ar över.

Men min inneboende tyckte annorlunda. Danielle tyckte att vi skulle förnedra honom och knulla skiten ur han. Som han hade behandlat mig. Så skull han bli behandlad.

Så hon satte på honom ögonbindel. Och band fast honom. Jag försökte förklara för henne att detta skulle ge honom maximal njutning. Men Danielle lyssnade inte på mig. HON tog med sig mitt ex till lekrummet som jag har fixat för härliga lekstunder.

Hon tog fram en strapon och bad honom att suga. Hon fick honom att bli förnedrad när hon knulla de honom intensivt med den. Mitt ex tårar rann ner för kinderna. När hon körde med lös kuken. Själv blev jag så upphetsad av tanken. Att jag tog fram en härlig dildo och började arr leka med den. Hade han sett det så lekte jag med dildo ca 5 cm från hans huvud och jag vet att hans KÅTA tunga hade lekt med mig och min bultande klitoris.

Mia #41