Sex i kyrkan.

Jag har fantasi. Lite tabu men ändå något som tänder mig. Jag skulle vilja ha sex uppe på läktaren i slottet kyrkan i Stockholm. Där uppe där organisten sitter. Jag har inte riktigt kommit på alla detaljer ännu. Hur jag mitt under en Gud tjänst skulle gå till väga. Och nej inte oralsex. Utan härlig sex. Eller förmodligen kommer detta bara sluta i fantasin. Kanske börjar jag med att ha sex i en biograf. Alltså inte i en sex biograf.

Jag har fått många härliga tankar på vad jag vill vad jag vill lägga till på min sex bucket list.

Mitt ex Tony hörde av sig igår igen. Alltså inte min ex man. Utan ett knull ex. Funderar starkt på att träffa honom. Kanske bjuda hem även min gamla inneboende. Skulle vara skönt att både slicka fitta och kuk.

Ni kanske undrar varför jag inte går ut och träffar någon ny. Jag är rädd att bli sårad. Och rädd att bli besviken på sexet. Just nu är jag i en sådan fas. Att jag hellre pratar med er på linjen. Än går ut. Ut och träffar någon ny. Jag ska berätta i mitt nästa blogginlägg vad som hände i förra veckan när jag träffade Mats, Mickey och Julia och Sven.

Julia satt och onanera och jag bleva påsatt i alla 3 hålen samtidigt. Det var en ny upplevelse. Och jag måste säga att jag verkligen, verkligen njöt.

Mia #41