Nakna svenska tjejer

Har du någon gång varit på en nudist strand? Själv så älskar jag att sola på nudist stränder på sommaren eller så fort vädret tillåter. Förutom en jämn bränna på min KÅTA kropp. Så finns det även ett stort utbud av sevärdheter som MÅNGA nakna svenska tjejer och även utländska tjejer. Som precis som jag vill få en jämn bränna på deras kroppar..

Ibland så ligger jag där på stranden och fantiserar och önskar att jag vågade gå fram till någon av dessa nakna svenska tjejer eller utländska med och förföra någon. Och sedan så skulle jag och någon gå till en lite mer avskild plats och så skulle vi börja att utforska varandras KÅTA kroppar. Och även om vi blir avslöjade av dig eller någon annan. Så är vi så nyfikna på varandra jag och tjejen att det stör oss inte att någon ser.

Bara tanken får mig att bli kåt. Bara av texten jag skriver nu. Känner jag att min fitta börjar att bulta och jag kommer att få ta fram min dildo. Jag har fått börja att använda min dildo allt mer flitigt det senaste året. Tack vare att det är inte så lätt att träffa nya människor. Tack vare pandemin. Men när du ringer mig och vi båda är så jävla KÅTA och har skön telefonsex ihop. Då tar jag fram dildo och tänker och fantiserar att den är din kuk som pumpar in och ut i min fitta.

Så vem vet vad som händer i sommar. Om du besöker en nudist strand i sommar. Kanske så ser du mig ligga där naken på stranden. Eller så ser dunågon av dessa nakna svenska tjejer.

Men tills sommaren kommer. Så vet i alla fall jag att jag kommer inte att kunna vänta på att få utlopp av min kåthet. Och varför inte göra det tillsammans med dig. Det är alltid skönare att göra det ihop med dig. Så vad tvekar du på.. Ring mig så har vi skönt ihop.

MIA #41