Min nya inneboende

Som ni vet jag har jag länge letat efter att dela lägenheten med sedan ex mannen flyttade när vi skildes.

Och nu har jag hittat den perfekta lilla inneboende kandidaten. Hon heter Daniella och kommer från New Zealand. Hon är endast 18 år. Och flyttade till andra sidan jordklotet för den sk stora kärleken. Som även hon gick nit på.

Hon flyttade in i fredags och vi delade på en flaska vin som blev helt plötsligt två. Och efter midnatt gick jag och la mig. Efter typ fem minuter hör jag henne knacka på min dörr. Lite försiktigt. Hon var home sick. Hon hade hemlängtan sa hon. Hon undrade om hon kunde få sova bredvid mig. Snäll som jag är lät jag henne krypa in under täcket bredvid mig. Om jag säger så här. Den oskyldiga lilla flickan var inte så oskyldig. Det visades att Daniella hade flyttat hit för en kvinnas skull. Och nu sökte hon inte bara tröst för hon längtade hem. Utan den unga damen var även kåt. Och tydligen var jag hennes typ. Och gud bevare mig vilken mästarinna hon är med tungan och annat. Jag kom inte bara en gång den natten utan ett par härliga orgasmer fick jag.

Och hon är för min del välkommen in till min värld..Menar säng när hon känner sig “homesick”. För mig får hon lida av hemlängtan varje natt😘

Och du härliga man från Norge som jag pratade med igår. Jag lovade att skriva om henne på bloggen och lägga upp en bild på henne. Och vem vet. Hon kanske är i närheten när du ringer mig. Och då kan vi båda lägga våra kåta tungor och annat i beslag av din härliga fantastiska samtal och kropp.

Ligger här i min säng just nu och tittar på när denna unga dam sover sött bredvid mig. Min dildo och min telefon.

Ring mig nu.. Det är bara du som fattas❤️❤️❤️ MIA #41