Kvinna mot kvinna

Jo, hon ringde igen. Min värld skakade till då jag hörde hennes glada röst. Jag ryste i hela kroppen och hade för ett par sekunder svårt att fatta hur glad jag blev då jag hörde hennes röst. Hon frågade hur det var, hennes lite hesa röst nästan viskade då hon berättade att hon hade tänkt på mig. Jag kände att jag hade längtat. Mer än jag förstått.
Jag lade mig ner i sängen och gled ur spetstrosorna jag nyss hade satt på mig. BH:n fick sitta kvar på.

Jag smekte mig medan jag berättade för henne;

“Du ligger i soffan, ser något på TV. Jag sitter på den andra sidan och försöker möta din blick men du tittar inte upp på mig. Först då anar jag att något är på tok. Du tittar inte ens upp då jag ber dig om det.

Jag reser mig upp. Går till dig. tar tag i din haka och lyfter upp ditt ansikte mot mitt. Jag kysser dig. Små fjäderlätta kyssar på dina mjuka fylliga läppar. Fortsätter neråt över halsen, nyckelbenet. Över bröstens rundning och sedan låter jag ett finger glida in i dig….”

Här kom hon och avslutade samtalet. Lämnade mig kvar med mobilen mot kinden undrande om hon var lika förvirrad som mig över alla känslor som rusade fram och åter genom de pulserande blodådrorna….