Kåt av telefonsex

Hej alla kåtisar ♡

Ni kanske undrar varför jag finns på linjen, det är ju inte svårt för en tjej att få ragg på krogen. Jag vill inte ha sex på en smutsig krog toalett.. Bara tanken gör mig avtänd.

Men när du ringer mig, när jag är inne på linjen, då är jag ALLTID ÖVER KÅT!! Att prata med dig och höra din kåthet i rösten får mig att ta fram dildon.

Jag har många sexleksaker, men den leksaken som garanterar att jag kommer med dig i samtal är en kombinerad kittlande klitorisstimulerad och kraftig inre vibrator. Jag brukar fantisera att det är din tunga som stimulerar min klitoris när du förklarar för mig i samtalet hur du slickar mig. Sen har jag även en dildo som jag använder när vi har analsex..

Jag blir så kåt just ni av att bara skriva detta blogginlägg. Att jag ligger här med min telefon och längtar mer än vanligt på ditt samtal. Varför ringer du inte mig Mia #41 nu, så har vi skönt ihop. Och om jag inte är inne på linjen så är det bara att pinga mig genom att skicka ett sms med 41 till 031-135 600. Det är en gratis tjänst.

Ett annat tips är att du skickar ett kundomdöme efter vårt samtal, då hittar du lätt tillbaka till mig.

Men vad väntar du på?! Ligger kåt och våt och väntar på ditt samtal

MIA #41 031-135 600

Puss, Mia