Jag blir kåt av…..

Jag älskar och blir upphetsad av att någon kan se mig. Låt mig förklara så du förstår.

När jag var runt 25. Dejtade jag en kille som bodde mitt i centrala Stockholm. Där det fanns mycket med folk i rörelse. Både natt som dag. På den tiden fest rökte jag. En kväll var jag hemma hos honom. Och efter vi hade haft sex. Tog jag på mig hans t-shirt och var fortfarande naken på underkroppen. Vi ställde oss i fönstret och jag tog en cigarett. Snart känner jag hur han trycker sig mot mig. Då han har ställt sig bakom mig.

Han började att smeka mig med sin hand. Jag förstod vad som skulle ske. Sen trängde han in i mig bakifrån. Detta medans jag såg människorna gå där nere. Om dom bara hade tittat upp eller lyssnat. Så skulle dom förstå vad som hände där uppe. Eller om hans grannar mitt i mot hade tittat ut genom fönstret när dom åt frukost. 🤭

Vad blir du kåt och upphetsad av? Jag är nyfiken på dig. Nu delar jag med mig. Men låt mig få utforska dig. Dina fantasier och hela härlig DU.

Puss på dig.

KRAM MIA