Granne med ett hårt bekymmer

Jag hyrde ett hus på landet. Trivdes väldigt bra men kände mig ganska ensam då jag inte kände någon i byn. Hade jag inte haft min hund hade jag nog blivit galen.
Vi tog långa promenader. Runt sjön, i skogen och på byn.

De i den lilla lanthandeln hälsade med mitt namn numera men det tog tid att lära känna andra. Grannarna hade jag träffat några gånger. Antingen vid postlådorna eller vid handling. Till höger bodde ett äldre par och till vänster en man som levde ensam. Också äldre men alltid glatt leende och trevlig. Albin, hette han. Han sade alltid att han kunde passa hunden om jag behövde.

En dag hade vi varit vid sjön och badat, jag och hunden. Vi cyklade hem och det var varmt, jag stannade till vid postlådan och träffade på Albin som hämtade sin post. Han såg att jag var varm och frågade om jag ville ha ett glas kall saft innan jag fortsatte hem. Jag tackade ja och ledde cykeln hem till honom. Medan han hällde upp saft så hällde jag upp vatten till hunden i en skål.

Vi satte oss i hans soffa i vardagsrummet som var trevligt inrett men med gamla möbler. Men det var rent och snyggt överallt. Albin gick ut i köket och då han kom tillbaka så hade han byxorna nerdragna till knäna. Han tittade på mig, “Kan du hjälpa mig, snälla? Bara en gång?”

Jag blev chockad. Först tänkte jag resa mig upp och gå. Springa därifrån, men sedan började jag tänka, och känna. Jag hade varit utan sex i 6 månader. Albins fru hade dött 10 år tidigare.

Jag tittade upp på honom, han log. Han såg ut som en ung man där han stod. Jag tänkte att det spelar ingen roll. Han var jättegullig och vi kunde ju hjälpa varandra, bara denna enda gång. Ingen behövde få veta.

Jag tog tag i min klänning och drog upp den över mina ben. Visade mina trosor, vita i spets och Albin dök ner mellan mina ben. Han förde trosorna åt sidan och stoppade in sin tunga i mig, vid det här laget var jag så kåt att jag inte kunde stoppa det här. Och helt ärligt, Albin slickade mig bättre än jag någonsin blivit slickad förr. Han gav mig en orgasm som jag aldrig tidigare känt och sedan kom han in i mig. Han hann bara 3-4 juck innan han kom men jag hade redan varit till himlen och vänt. Det var han värd. Den gamle Albin. Grannen som den sommaren visade sig vara bra på det mesta.