Dopp med dopp

Jag låg på bryggan och solade. Försökte njuta av de allra sista strålarna innan kvällen. Barnfamiljerna hade packat ihop och gått hem och då tonåringarna drog vidare med en kasse folköl så blev det lugnt och stilla. Kvar var bara en man som satt ensam på en filt och läste längre upp på stranden. Jag hörde steg på bryggan och tittade upp. Mannen skulle ta sig ett dopp och gick förbi mig med ett “Hej”. Han var helt naken. Jag blev generad och tittade bort. Hörde honom dyka ner i sjön och först då satte jag mig upp. “Ska du inte ta ett dopp? Det är varmt” sade han. Och eftersom jag snart skulle gå så tänkte jag att jag hoppar i en snabbis. Jag dök i från samma plats som honom men dök åt ett annat håll. Då jag kom upp så var han nära mig ändå. Väldigt nära.

Han sträckte ut sin hand och lade den på min arm. Jag kände hettan från hans hud. Jag tände direkt. Han ställde sig bakom mig och jag kände hans stånd mot min rumpa. Jag böjde mig framåt samtidigt som jag tryckte rumpan mot honom och hans våta kuk gled in i min våta varma fitta. Vi stod stilla. Bara kände känslan och rörde oss inte på flera sekunder.

När vi sedan rörde oss mot varandra satte han ner handen på min klitoris och snurrade fingertopparna i små cirklar medan han tryckte försiktigt. Jag kom i en explosion. Han hade magiska händer och då jag kommit blev han som förbytt. Han höll i min midja och knullade mig under vattnet tills han drog ur och sprutade i vattnet. Han grymtade.

“Hoppsan” sade jag och tittade på honom. “Mmmmm, hoppsan” sade han tillbaka. “Jenny” sade jag och sträckte fram handen med ett skratt. Han tog den och svarade “Tomas”. Vi skrattade båda två över två solvarma kroppar som kyldes av och sedan hettades upp i sjön.