Är man otrogen om?

Man är singel och smsar med 4 olika. Just nu så smsar jag med 3 olika män och en kvinna. Jag har inte varit ute på någon dejt eller så. Utan jag skickar med dom lite upphetsande sms. Dom vet att jag smsar andra. Och jag är ärlig om det.

Men var går gränsen för otrogen? Är det min egna osäkerhet trots mitt berikade liv?

Då är det ny vecka igen. Och det är snart påsk. Tänkte gå förbi sexbutiken efter jobbet idag och handla en påsk present till paret jag har bjudits hem till på påskafton. Lägga lite olika saker i deras gemensamma påskägg jag tänkte ge. Får se om det slinker ner något till mig själv som jag kan ha på mig där.🤭😉

Söndagen spenderades mest med att jag ringde till linjen. Tvättade och slökollade på porrfilm. Medans jag väntade på att en av mina sms personer skulle komma hem till mig.

Hur var din helg? Min var rätt så bra. Ta hand om dig. Ta hand om er där ute.

Kram Mia