Amatör analsex

Har tänkt på det där med amatör analsex. Jag är väl lite av en amatör inom analsex. Men gud vad jag gillar det. Och det är täcke vare en yngre kille än mig. Han verkligen var kär i mig. Och vi träffades i några veckor. Han såg till att köpa glidmedel och kåtade verkligen upp mig. Sen körde han in det försiktigt. Och när han väl kom igenom spärren. När det börjar att bli skönt. Då knullade han mig intensivt och brutalt. Innan han fyllde mig totalt analt. Sen tog han ut sin kuk och lät mig suga rent den.

Jag och Linda hade annars en riktigt tjej dag. Först gick vi på stan. Shoppade sexiga underkläder. Hade en tjej lunch med mycket skratt och ännu mer bubbel. Det slutade att vi gick hem till mig och jag visade henne mina nya leksaker som hon frågade om hon fick prova. Jag var inte dum att svara att det fick hon gärna. Om hon provade dom med mig.😜😘

Linda

Det slutade med att vi tog ett långt bad ihop. Där vi började att förföra och smeka varandra. Hade det skönt ihop Då Linda är verkligen amatör analsex. Menar ny inom det. Mjukare jag upp henne ordentligt innan jag satte in en butt plug på henne. Sen var det verkligen rock and roll hela kvällen innan vi somnade utmattade i varandras armar.